PREUZMITE DODATNO JAMSTVO NA GUME!

Kako sudjelovati u promidžbenoj akciji?
1. Kupite komplet ljetnih ili zimskih ili cjelogodišnjih guma Goodyear, Dunlop, Fulda ili Sava od 16 cola s montažom u Vulco servisu od 18.03. do 31.05.2019. god.
2. Preuzmite promidžbeni kod na blagajni.
3. Registrirajte se i upišite promidžbeni kod na myvulco.eu u roku 7 dana od kupnje.
4. Certifikat dodatnog jamstva na gume dobit ćete na adresu e-pošte koju ste naveli.
 
Registracija
Uvjeti i odredbe Promocijske kampanje pod nazivom »Dodatno jamstvo za gume Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava unutar programa Vulco+«

OBAVIJEST O PROMJENI RAZDOBLJA TRAJANJA / PRESTANKU MARKETINŠKE KAMPANJE S 31.05.2019.

Obavještavamo vas da je došlo do promjene razdoblja trajanja marketinške kampanje „Dodatnim jamstvom za gume Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava unutar programa Vulco+” (dalje u tekstu „Promocijska kampanja”), koju od 25.03.2019. provodi Goodyear Dunlop Sava Tires, d.o.o. kao organizator, a u sklopu koje se za pojedine gume marke Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava i Dębica odobrava Dodatno jamstvo, u skladu s Uvjetima i odredbama Promocijske kampanje. 

Do ranijeg prestanka Promocijske kampanje došlo je zbog nastupa specifičnih okolnosti na tržištu. 

Razdoblje Promocijske kampanje trajat će do 31.05.2019., što znači da će svi oni koji u tom razdoblju kupe promocijske gume, moći registrirati kupnju u daljnjem roku od 7 dana za potrebe sudjelovanja u Promocijskoj kampanji, sve sukladno Uvjetima i odredbama Promocijske kampanje. 
Drugim riječima, sudionici koji do (i uključivo sa) 31.05.2019. godine kupe promocijske gume te se najkasnije do (i uključivo) 07.06.2019. registriraju na internetskoj stranici www.MyVulco.eu (u skladu s Uvjetima i odredbama Promocijske kampanje) steći će pravo na Dodatno jamstvo sukladno Uvjetima i odredbama Promocijske kampanje. 
S druge strane, Dodatno jamstvo neće moći biti izdano za kupnje nakon 31.05.2019., kao i za kupnje do toga datuma za koje nije obavljena registracija do (i uključivo) 07.06.2019., sukladno Uvjetima i odredbama Promocijske kampanje.

Hvala na razumijevanju.